MUZIEK ARTIESTEN NIEUWS EVENTS CONTACT OVER

JOHAN MORENO POMPT BASS DOOR DE STRATEN MET “WAS DIT LIEFDE (GIVANO STAMPWAGEN REMIX)”

 

 

Met " Was Dit Liefde (GIVANO Stampwagen Remix)" brengt de Brabantse Johan Moreno snoeiharde kicks en veel energie aan een oude, maar veel gedraaide release. GIVANO, de zoon van Johan Moreno, heeft de plaat omgetoverd tot een versie die gedraaid kan worden op de stampwagens met carnaval.  Buiten het carnavals seizoen past de plaat ook tussen de hardstyle playlists en events.

 

De originele versie, die in 2017 is uitgebracht, leeft nog steeds onder de jeugd. “Was Dit Liefde is de plaat die de mensen van mij leeftijd het beste kennen van mijn vader. Daarom vond ik dat de plaat toch wel wat meer pit kon gebruiken. Het is echt geweldig om de zien dat de plaat aan het einde van Johan Moreno’s optreden de tent op zijn kop zet. De jeugd, maar ook de oude gabbers waarderen de plaat echt.”, Volgens GIVANO.

 

Met singles als “Lana “, “Oh, Blijf Bij Me 2.0” en “Santa Lucia” laat Johan Moreno zien dat hij zijn muziek arsenaal telkens kan uitbreiden. En deze release snijdt een genre aan waarmee zijn discografie alleen nog maar breder wordt.

 

“Was Dit Liefde (GIVANO Stampwagen Remix)” is vanaf 25 januari 2024 te streamen via de bekende platformen.

 

 

 

 

© Copyright 2023 Van Hoesel Music Entertainment. All rights reserved.

  •  

    MUZIEKARTIESTENNIEUWSEVENTSCONTACTOVER